• Yu-Gi-Oh TCG Structure Deck: Traptrix структурно тесте за игра

Yu-Gi-Oh TCG Structure Deck: Traptrix структурно тесте за игра

Внимавайте как стъпвате, основата е коварна и пълна с „Дупки за капани“ в Structure Deck: Пазете се от Traptrix!
Популярната стратегия „Traptrix“ от Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL вече има свое собствено структурно тесте! Темата „Traptrix“ се състои от чудовища EARTH, растения и насекоми, които може да изглеждат сладки на повърхността, но колкото повече се приближавате, толкова повече ще установявате, че са наистина коварни. Тази стратегия се върти около чудовищата „Traptrix“, които ви помагат да зададете мощни карти капани „Trap Hole“, които могат да изхвърлят чудовищата на опонента ви направо от дуела! В това Structure Deck ще намерите ключови карти „Traptrix“ и „Trap Hole“ от миналото заедно с мощни чисто нови карти!
Новото Structure Deck: Пазете се от Traptrix също така ви дава още един шанс да вземете емблематични карти за капани и много карти „Дупки за капани“! Примами опонентите си на прекрасен празник, където връщането назад не е опция.

Не забравяйте да проверите бустер изданието на Photon Hypernova за още нови карти, които могат да изведат да подсилят новото ви тесте : Пазете се от Traptrix на следващото ниво!

  • Производител: KONAMI
  • Модел: 00076
  • Наличност: В наличност
  • 25.90лв.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти