-28%
  • Yu-Gi-Oh TCG Phantom Nightmare бустер кутия (24 бустера)

Yu-Gi-Oh TCG Phantom Nightmare бустер кутия (24 бустера)

Не затваряйте очи – Phantom Nightmare дебне точно зад ъгъла! Този комплект от 100 нови карти е зареден с удивителни нови карти, от които са направени вашите мечти (и кошмарите на опонента ви...). Отключете ужасяващите тайни на нови теми, намерете чисто нови карти за скорошни любими и се срещнете с още запомнящи се чудовища! Без значение накъде ще се обърнете, няма как да избягате от вълнуващите нови карти във Phantom Nightmare!

Yubel се завръща! И приятел, и враг на Джейдън в Yu‑Gi‑Oh! GX, Yubel се появи за първи път във Phantom Darkness през 2008 г.! Phantom Nightmare въвежда нови чудовища с ефекти, магии и капани, които изглеждат познати, но отключват изцяло нова стратегия на Yubel. Увеличете мощността с оригиналните 3 форми на Yubel или използвайте новата Continuous Trap Card, която ви позволява Fusion да призовете ново „Yubel“ Fusion Monster, използвайки чудовищата на опонента си като Fusion Material!

Бурните Majespecters се втурват отново в битка във Phantom Nightmare! Тези поривисти, смели Pendulum чудовища са трудни за определяне, защото не могат да бъдат насочени или унищожени от ефектите на картите на опонента ви. Първоначално нямаше чудовища „Majespecter“ за вашето допълнително тесте, но във Phantom Nightmare ще намерите две: ново ранк 4 Xyz/Pendulum Monster и Link-2 Link Monster. Тези нови чудовища ще гарантират, че ще имате всички чудовища „Majespecter“, от които се нуждаете, когато и където имате нужда!

Време е да изчистите праха от някои от вашите стари ритуални чудовища, защото идва страхотна нова тема, фокусирана върху ритуалите, която може да призове някои стари любими директно от тестето ви. Тези нови карти могат да се играят като собствена стратегия или да се използват за подобряване на всяка стратегия, която Ritual Summons LIGHT Warrior и/или LIGHT Dragon Ritual Monsters!

Събитията от древна битка се разиграват отново и отново, докато нова световна премиера на пиро тема осветява полето във Phantom Nightmare. Не забравяйте да вземете Maze of Millennia, за да получите своите копия на Bonfire, така че да сте готови да го изпробвате, когато Phantom Nightmare стартира през Февруари!

The Phantom Nightmare бустер изданието има 100 нови карти: 

10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
50 Commons
(24 от тези карти ще се падат и на Quarter Century Secret Rares
и има специална карта, която ще бъде само на Quarter Century Secret Rare!)

  • Производител: KONAMI
  • Модел: YGO-9281
  • Наличност: В наличност
  • 237.60лв.
  • 169.90лв.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти