-29%
  • Yu-Gi-Oh! Hidden Arsenal - Chapter 1 кутия

Yu-Gi-Oh! Hidden Arsenal - Chapter 1 кутия

Всяка Hidden Arsenal: Chapter 1 кутия ще съдържа : 1 Secret Rare Card
6 Duel Terminal Technology Ultra Rare Cards
2 Duel Terminal Technology Common Cards
28 Standard Common Cards
1 Hidden Arsenal Storyline Insert
1 Special Collectible Dice


  • Производител: KONAMI
  • Модел: 00014
  • Наличност: В наличност
  • 34.90лв.
  • 24.90лв.


Научете легендите и изживейте историята от самото начало със Hidden Arsenal: Chapter 1! Измина повече от десетилетие от началото на ерата на Hidden Arsenal  и сега дуелистите могат да получат исторически карти от първите четири комплекта на Hidden Arsenal , както никога досега, и да научат историите зад тях в тази епична колекция!

Укрепете стратегията на Ice Barrier от Structure Deck: Freezing Chains с още повече карти „Ice Barrier“! Наводнете полето с армията на ледената бариера!

Укрепете своето тесте Fabled с много основни карти, неразделна част от всяка стратегия на Fabled! Възползвайте се от изхвърлянето на карти от ръката си и спечелването на мощни ефекти! Уверете се, че използвате новите карти „Fabled“, които бяха включени в Blazing Vortex!

С много нови допълнения в Ghosts From the Past, Dragunity Duelists няма да искат да пропуснат този шанс да намерят някои от най-търсените карти „Dragunity“ от ерата на Скрития Арсенал. Отключете легендата за тази мощна WIND-Dragon Synchro стратегия!

Всички карти в оригиналната серия Hidden Arsenal бяха или Super Rares, или Secret Rares, но в Hidden Arsenal: Chapter 1, някои от тези епични карти могат да бъдат получени като Common или Ultra Rares с технологията Duel Terminal, която не е била достъпна на всякакви карти за много години! Тези карти бяха изключително популярни сред дуелистите с някои от най-мощните карти в историята на играта, получаващи това третиране, и сега това е още един шанс да получите този невероятен стил на карти отново.

Всяка кутия Hidden Arsenal: Chapter 1 ще съдържа един от няколкото специални колекционерски зара. Като специален бонус, дуелистите могат да научат и легендите на света на Hidden Arsenal: Chapter 1! Всяка кутия ще идва с вложка, описваща част от историята на Hidden Arsenal, официално достъпна на английски за първи път!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти